projecten

Denken en doen

Sixpack heeft expertise op een groot aantal terreinen, variërend van onderwijs tot emancipatie, van natuurbehoud tot zorg. Complexe integrale projecten zijn onze specialiteit. Communicatie is daarbij geen doel op zich, maar een middel waarmee uw organisatie haar ambities waar kan maken. We gaan uit van een specifieke situatie, een vraag, een probleem. En ontwikkelen de meest effectieve aanpak om uw communicatiedoelen te realiseren met daarbij passende middelen.

Adviezen ook uitvoeren
Wij adviseren niet alleen, maar voeren onze adviezen ook zelf uit. Voor u is dat een garantie dat wij geen gebakken lucht verkopen. Tekst en redactie vormen onze core business. Wij zijn thuis in journalistieke producties en redactionele projecten. Daarnaast realiseren we tentoonstellingen en multimediaproducties, geven we trainingen en verzorgen we fotografie. Kortom, Sixpack: communicatie die raakt. Bekijk onze projecten en overtuig uzelf.

project04aproject01projectgidshome04project0203. WONEN Rondom Wonen 103. FINANCIEN ING 103RECREATIELIBEMA103. NATUUR Spelenderwijs leren natuur 1depowerpatient03DIVERSITEITCover